Integer en betrouwbaar

 

“In mijn functie als management assistente bij Veilig Thuis Haaglanden (en voorheen bij het Steunpunt Huiselijk Geweld regio Den Haag) heb ik Mariet Lohman meerdere jaren ondersteund. Ik heb Mariet dus van zeer nabij meegemaakt in haar rol als manager en leidinggevende. Gedurende deze jaren heb ik Mariet leren kennen als een intelligente, integere en betrouwbare manager en leidinggevende. Zij is betrokken en bevlogen, heeft hart voor haar werk (‘hands-on’ mentaliteit) én mensen. Een heel mooie mix voor goed leiderschap!”

Brigitte van Leeuwen, Management Assistente Veilig Thuis Haaglanden

Open voor mening van anderen

 

“Mariet is een zeer betrokken collega, die met veel enthousiasme aan opdrachten en klussen werkt. Ze is open, hartelijk en heeft geen verborgen agenda’s. Mariet staat open voor meningen van anderen en is ook in staat haar eigen koers te bepalen. Kortom, een heel fijne en betrouwbare collega om mee samen te werken.”

Maartje Vollebergh | Gemeente Den Haag | directie Veiligheid| beleidsadviseur en coördinator team huisverboden

Vindingrijk

 

“Mariet Lohman was manager bij Veilig Thuis. Ik heb haar ervaren als enthousiasmerend, met een sterk analytisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. In de ontwikkeling van Veilig Thuis kwam haar vindingrijkheid goed van pas. Als directeur kon ik op haar bedrijfsmatige inbreng en inhoudelijke kennis over de problematiek rekenen.”

Aubrey Spijker, Directeur a.i. Veilig Thuis Haaglanden

Projecten

 

Bekijk een selectie van de projecten die ik eerder heb afgerond.

Contact

 

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op.