Waarom kiezen voor Lohman kwaliteitszorg?

 

Let als je naar een doel reist goed op de weg. Want de weg verrijkt ons terwijl we hem bewandelen. Paulo Coelho (Braziliaanse schrijver, 1947 - )

 

U hebt meer dan ruime keuze als u een projectleider of interim-adviseur nodig hebt. Waarom zou u kiezen voor Lohman Kwaliteitszorg?

Met een analytische blik

 

Als buitenstaander kijk ik met andere ogen naar uw organisatie dan een insider. Ik kijk naar situaties: elke situatie vraagt een andere aanpak. Door goed te luisteren en vooral heel veel, en verdiepende vragen te stellen kan ik snel een analyse maken van ‘de staat van zijn’ van uw organisatie. Ik zie snel kansen en verworvenheden die de organisatie moet koesteren en moet voeden. Maar ik herken in organisaties ook obstakels die verandering belemmeren.

Met uitzonderlijke ervaring

 

Mijn tijd bij Artsen zonder Grenzen, als projectleider midden in een oorlogsgebied heeft me verrijkt met uitzonderlijke ervaring. Ik leerde er steeds te denken in kansen; meer dan goed te luisteren naar iedereen om me heen: luisteren betekende soms ‘overleven’. En dan bekijken wat je daar mee wilde en moest doen. Door mijn jarenlange ervaring in het buitenland, werkend in internationale teams, heb ik aan den lijve intercultureel werken ondervonden, heb om moeten gaan met diversiteitsvraagstukken en heb er veel kennis over opgedaan.

Met kennis van cijfers én gedrag

 

Door mijn technische opleiding denk ik direct in processen en schuw cijfers niet. Dat zit verankerd in mijn denken. Maar als organisatiepsycholoog kan ik ook cultuurveranderingen en gedrag gemakkelijk herkennen. Omdat ik onafhankelijk en direct ben ga ik in uw organisatie moeilijke boodschappen niet uit de weg.